Om oss

Vi utrustar din restaurang

Vi har allt inom restaurangutrustning. Genom ett långvarigt samarbete med våra partners i grossistbranschen kan vi hjälpa dig att utrusta din restaurang på bästa möjliga sätt.

Verksamhetsanalys

En verksamhetsanalys gör vi om du tex ska öppna en ny Restaurang och vill veta hur det kommer att gå kostnadsmässigt. Vi är med och planerar hur mycket personal du kan anställa och om exempelvis din hyra är rimlig gentemot antal gäster du kommer att ha. Vi hjälper dej även med att ta fram bra lösningar tex kassasystem, elbolag, val av grossist och reklamrådgivning m.m.

Verksamhetsanalys kan vi även göra om du känner att du tappat kontrollen över ditt företag och att dina kostnader inte går ihop. Här tar vi in alla uppgifter som rör kostnader och utgifter och gör en helhetsöversikt över detta. Vi analyserar personalkostnad, hyra, råvarukostnad m.m. Efter analysen går vi igenom tillsammans med dej vilka åtgärder du kan göra i ditt företag för att nå en hälsosam verksamhet.

Upphandlingar

Med lång erfarenhet inom grossistbranschen kan vi hjälpa dej att välja lämplig grossist som passar dej. Vi kan även hjälpa dej förhandla avtal med din befintliga grossist. Här hjälper vi dej att se över dina gamla avtal och där vi är med och förhandlar fram nya bättre avtal åt dej tillsammans med din grossist.

Vi hjälper dej även med att analysera din befintliga anbudslista.